CONTENT CREATOR

Wil jij je onderneming duurzaam laten groeien? Met het inzetten van de juiste kanalen en doelgerichte content weet ik volgers te enthousiasmeren tot klanten en ambassadeurs.

Content Creator, wat houdt dat nou eigenlijk in?

Klinkt als een breed begrip, het maken van content. Dat klopt! De perfect ‘job titel’ voor iemand met veel interesses en vaardigheden. Ik dus 🙂

In mijn vorige levens heb ik springkussens ontworpen, ben ik horeca ondernemer van een lunchroom en pannenkoekenboot geweest, maakte ik taarten voor bruiloften en stond ik op foodtruck festivals met m’n volkswagenbusje. Door mijn vooropleidingen Product Ontwerpen en Technische Bedrijfskunde wist ik mezelf op de (digitale) kaart te zetten. En dat kan ik ook voor jou doen! Door mijn ervaringen heb ik nu een aardige ‘skill set’ ontwikkeld. Kijk hieronder welke to-do’s je direct van je lijstje kan strepen. Hand it over!

Het volgende behoort tot mijn taken pakket;

 • Website; up to date houden van je website of zelfs een gehele make over? Ik ben bekend met CMS programma’s en heb diverse ontwerp vaardigheden. Tevens optimaliseer ik ook graag de SEO van je pagina’s en redigeer ik graag teksten voor blogs. (Adobe CS, WordPress en Webflow)
 • Nieuwsbrieven; Deel je nieuws met anderen, continuïteit hierin is de key. Ik kan je helpen met het opstellen hiervan en het versturen naar de personen die je wilt bereiken. (Mailchimp en Active Campaign)
 • Presentaties; Deze moet er gewoon tip top uitzien! Een eerste indruk zegt nog steeds veel.
 • Social media; lijkt makkelijk, maar kost enorm veel tijd! En waar moet je op inzetten? Wat is de juiste strategie en hoe monitor ik mijn bereik? Ik kan je helpen met het opstellen van een plan en het vullen van je content calendar.
 • Advertenties, persberichten; het papier is nog steeds een krachtig medium. Misschien is een groot deel van jouw doelgroep nog een fanatiek krantenlezer, en een goed persbericht naar de juiste kanalen kan erg effectief zijn!
 • Editen van video’s of podcasts; voor het maken van een E-course kan ik je video’s bewerken, maar ook je podcasts editen en op de juiste kanalen plaatsen. (Filmora, Adobe premier)
 • E-course ontwikkelen; Heb jij een idee voor het ontwikkelen van een online cursus? Ik kan je helpen van A-Z, met het creëren van content tot het online plaatsen op het net! (Learndash, Pluvo)
 • Gifjes; Je kent ze wel, die leuke stickers op instagram? Vergroot je merkbekendheid en maak je bedrijf persoonlijker met je eigen GIFjes. Ik kan eenvoudig animaties maken en stickers waar jij persoonlijk in beeld komt.

Als extraatje denk ik een goede sparringpartner voor je te zijn, door mijn ervaringen, leergierigheid, enthousiasme en reislust kan ik je misschien net een ander inzicht geven en weer frisse moed. Zo maar voor niks, bij de prijs inbegrepen 😉

Waarom heb je een Content Creator nodig?

 • De juiste content levert je meer verkeer op (online én offline)
 • Meer betrokkenheid en zichtbaarheid, voor de lange termijn
 • Meer rust, door strategie en continuïteit aan content creatie
 • Je wordt weer het (blije) gezicht van je bedrijf

Jesmin Beuving

Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze site, accepteer je het gebruik hiervan.  

Share on Social Media