PARTNERS

Samenwerkingen:

echte_zorg
 • Echte Zorg is een detacheringsbureau voor zorgpersoneel. Om te zien waar ze staan in de markt en hoe te verbeteren “groei”, stelde ik een kwaliteitsonderzoek op en ondersteun in de digitale werkzaamheden. Onderhoud website, social media, contacten.
  www.echtezorg.com
 • ZorgXchange is een dochteronderneming waarvoor ik een geheel nieuwe website heb gerealiseerd.
  www.zorgxchange.nl
 • Voor Plus Almelo supermarkten verzorg ik wekelijks de advertenties en beheer Social Media van een van de ondernemingen.
  www.plus.nl
vrije_meid
 • Blogger en duizendpoot Suzanne van Duijn is een vooruitstrevend persoon binnen de Digital Nomad wereld. Ik heb haar geholpen met het editen van haar laatste E-cursus, ondersteun in social media en redigeer blogs.
  www.vrijemeid.nl
sharepeople
 • SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Ik ondersteun het Customer Support team en draag bij aan diverse marketing werkzaamheden.
  www.sharepeople.nl
timmermans_media
 • Timmermans Media richt zich volledig op het ontwikkelen van websites en online organische groei. Daarbij hebben ze niet alleen excellente kennis over online marketing, maar ook deep-knowledge op het gebied van cryptocurrencies en blockchains. Ik verzorg de contentmarketing van de social media kanalen bij Timmermans media.
  www.timmermansmedia.nl

Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze site, accepteer je het gebruik hiervan.  

Share on Social Media