PARTNERS

Samenwerkingen:

echte_zorg
 • Echte Zorg is een detacheringsbureau voor zorgpersoneel. Om te zien waar ze staan in de markt en hoe te verbeteren “groei”, stelde ik een kwaliteitsonderzoek op en ondersteun in de digitale werkzaamheden. Onderhoud website, social media, contacten.
  www.echtezorg.com
 • ZorgXchange is een dochteronderneming waarvoor ik een geheel nieuwe website heb gerealiseerd.
  www.zorgxchange.nl
 • Voor Plus Almelo supermarkten verzorg ik wekelijks de advertenties en beheer Social Media van een van de ondernemingen.
  www.plus.nl
vrije_meid
 • Blogger en duizendpoot Suzanne van Duijn is een vooruitstrevend persoon binnen de Digital Nomad wereld. Ik heb haar geholpen met het editen van haar laatste E-cursus, ondersteun in social media en redigeer blogs.
  www.vrijemeid.nl

Suzanne van Duijn: “Jesmin heeft voor mij meerdere taken uit handen genomen, omdat alle taken mij teveel werden alleen. De samenwerking was heel prettig! Jesmin pakt dingen snel op, werkt zelfstandig en was creatief met de teksten. Ik heb veel tijd overgehouden voor andere dingen en vooral meer rust gekregen omdat ik mij kon focussen op minder dingen. Dank Jesmin!”

sharepeople
 • SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Ik ondersteun het Customer Support team en draag bij aan diverse marketing werkzaamheden.
  www.sharepeople.nl
timmermans_media
 • Timmermans Media richt zich volledig op het ontwikkelen van websites en online organische groei. Daarbij hebben ze niet alleen excellente kennis over online marketing, maar ook deep-knowledge op het gebied van cryptocurrencies en blockchains. Ik verzorg de contentmarketing van de social media kanalen bij Timmermans media.
  www.timmermansmedia.nl
 • Veerle geeft vanuit haar onderneming ‘VoorVeerkracht’ taal gerelateerde lessen aan (basisschool)leerlingen en houdt zich bezig met rouw- en verliesbegeleiding aan jongeren. Haar diepe interesse voor jeugd en rouw komt voort uit ervaringen met verlies. Ze gaat in gesprek met mensen zoals jij en ik en wil het verhaal delen via een podcast. Ik help haar met het editen en publiceren van haar podcasts op Spotify.
  Podcast Rauw op je dak

Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze site, accepteer je het gebruik hiervan.  

Share on Social Media