Visolie van Eqology

Bestelpagina

Visolie Omega-3

VISOLIE, COLLAGEEN EN VITAMINEN VAN EQOLOGY BESTELLEN

Bestelopties visolie en/of collageen

Hi, wat leuk dat je interesse hebt in de visolie of andere producten van Eqology. Als het goed is heb ik je wat verteld over het gebruik van dit product. Wat de voordelen zijn, waarom ik er enthousiast over ben en hoe je je omega-3/omega-6 ratio kan test. Is dit niet het geval? Bekijk dan eens deze video die ik samen met mijn schoonzus Maxine heb gemaakt. Daarin legt ze alles in niet meer dan 25 minuutjes nog even aan je uit.

🐟Verder wil ik je graag laten weten dat jij je producten GRATIS kunt krijgen. Hoe dat werkt lees je onderaan deze pagina bij de FAQ.

6 maanden VISOLIE + 2 x Omega-3 Test-Kit:  € 39 p.m. (€ 122 eerste maand)

Meten is weten. Je ontvangt de eerste maand 2 flesjes Eqology visolie plus een GRATIS vingerpriktest van mij die je voorafgaand van de start met de visolie prikt om je beginwaarde omega3/omega6 ratio te bepalen. In maand 5 krijg je opnieuw een test opgestuurd. Je betaalt de eerste maand € 122,- (excl. 5,90 verzendkosten), daarna € 39,- per maand (excl. 5,90 verzendkosten).

Nog even op een rij
maand 1: 1x omega-3 Test-Kit én 2 flesjes visolie
maand 2 t/m 4: een flesje visolie
maand 5: 1x omega-3 Test-Kit én 1 flesje visolie
maand 6: een flesje visolie

* Na 6 maanden kun je gewoon iedere maand een flesje blijven ontvangen voor de prijs van € 39,- per maand (excl. verzendkosten).

Bestel 6 maanden visolie met 2 test >

6 maanden VISOLIE ‘zonder’ test:  € 39 p.m. (€ 79 eerste maand)

Ben jij ervan overtuigd dat je Omega3/6 ratio niet is zoals het hoort te zijn? Dan kun je ook starten zonder eerst te testen en mijn GRATIS vingerprik test bewaren voor maand 5. Zo bespaar je € 43,-. Je hebt dan alleen geen goede vergelijking.

maand 1: 2 flesjes visolie
maand 2 tm 6: 1 flesje visolie

Bestel 6 maanden visolie met 1 gratis test van Jes >

6 maanden VISOLIE KIDS:  € 28 p.m.

Eqology Pure Arctic Oil for Kids is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de aanbevolen voedingsrichtlijnen voor kinderen. Deze is zachter dan de ‘normale’ versie en heeft een frisse citroensmaak.

Bestel 6 maanden visolie voor kids >

6 maanden VEGAN OIL + 2 x Omega-3 Test-kit : € 62 p.m. (€ 168 eerste maand)

Pure Vegan Oil is een pure omega-3 olie uit de 100% veganistische, duurzame en verse microalgen van de soort Schizochytrium met koudgeperste, hoogkwalitatieve biologische olijfolie, toegevoegd natuurlijk sinaasappelaroma en de volgende combinatie van antioxidanten: essentieel rozemarijnextract, vitamine E en vitamine D2.

Net als bij de visolie ontvang je de eerste maand 2 flesjes Pure Vegan oil plus een GRATIS vingerpriktest van mij die je voorafgaand van de start met de Vegan oil prikt om je beginwaarde omega3/omega6 ratio te bepalen. In maand 5 krijg je opnieuw een test opgestuurd. Je betaalt de eerste maand € 168,- (excl. 5,90 verzendkosten), daarna € 62,- per maand (excl. 5,90 verzendkosten)

Andere producten die ik zelf ook gebruik van Eqology

6 maanden COLLAGEEN :  € 54 p.m.

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Neem je al de visolie af? Dan kun je overigens ook een losse zak bestellen wanneer jij dat wilt voor € 54,-.

Bestel COLLAGEEN >

COLLAGEEN BOOSTER 10 pack: eenmalig € 49

Neem je al visolie of collageen af? Dan kost je deze 10 pack collageen booster slechts € 49 ipv € 65.

In de zomer van 2023 heeft Eqology de Collageen Booster gelanceerd! Van deze 10-daagse, vloeibare Collagen Booster-kuur is klinisch bewezen dat het al na 7 dagen rimpels tegengaat en ervoor zorgt dat de huid beter vocht vasthoudt. Het bestaat uit het meest pure en milieuvriendelijke, MSC-gecertificeerde mariene collageen, in combinatie met ingrediënten die bij kunnen dragen aan een gezondere huid, meer haargroei en soepelere gewrichten.

Ik heb deze zelf ook getest en begon deze kuur voorafgaand aan de ‘normale’ collageen van eqology. Het product is drinkklaar en smaakvol en bevat maar liefst 5000 mg gehydrolyseerd collageen per dagelijkse dosis.

Bestel COLLAGEEN BOOSTER >


Bestellen

Bestel nu direct via mij door dit formulier in te vullen. (Check goed of je IBAN nr klopt!)

  Gegevens:

  Bestelling:







  Smaak visolie:
  Lemon
  Orange

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Veel gestelde vragen

  Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze site, accepteer je het gebruik hiervan.  

  Share on Social Media