DIGITAL NOMAD

Ik werk als virtueel assistent en dan locatie onafhankelijk een so called ‘Digital Nomad’. Als voormalig zelfstandig ondernemer van twee horeca zaken weet ik als geen ander hoe het is om je eigen business te runnen. Er komt ontzettend veel bij kijken en je moet meerdere ballen in de lucht houden. Vooral tegenwoordig waarin online ontwikkelingen zich in rap tempo op volgen en je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Als ik 1 ding heb geleerd van mijn ondernemerschap is het ‘focus’, doe waar je goed in bent. Probeer niet die duizendpoot te zijn, maar durf uit handen te geven.

Virtual Assistant, wat houdt dat nou eigenlijk in?

Heel eenvoudig, ik ben je assistent op afstand. Ik neem echter geen kostbare werkplek in beslag, ben goed bereikbaar, geen verplichtingen en ben duidelijk in afspraken. Ik ben je werknemer zonder ‘lasten’ 😉

Met mijn werkervaring en vooropleidingen als Product ontwerper (hbo) en Technische bedrijfskunde (hbo) heb ik een aardige ‘skill set’ ontwikkeld.

Het volgende behoort tot mijn taken pakket;

 • Administratie; agenda beheren, opstellen van facturen, offertes of zelfs financiële rapporten opstellen. (Excel-expert)
 • Website; up to date houden van je website of zelfs een gehele make over? Ik ben bekend met CMS programma’s en heb diverse ontwerp vaardigheden. Tevens optimaliseer ik ook graag de SEO van je pagina’s en redigeer ik graag teksten voor blogs. (Adobe CS, WordPress en Webflow)
 • Nieuwsbrieven; Deel je nieuws met anderen, continuïteit hierin is de key. Ik kan je helpen met het opstellen hiervan en het versturen naar de personen die je wilt bereiken. (Mailchimp en Active Campaign)
 • Bijeenkomsten, afspraken, partijen; Hier komt altijd meer bij kijken dan je denkt. Ik heb ervaring met het organiseren van grote partijen en weet wat er nodig is om dit te laten slagen. Zo heb jij je handen vrij en ben je altijd op de juiste plaats, tijdstip en met de goede mensen, zonder je er druk over te maken!
 • Presentaties; Deze moet er gewoon tip top uitzien! Een eerste indruk zegt nog steeds veel.
 • Social media; lijkt makkelijk, maar kost enorm veel tijd! En waar moet je op inzetten? Wat is de juiste strategie en hoe monitor ik mijn bereik? Ik kan je helpen met het opstellen van een plan en het vullen van je content calendar.
 • Advertenties, persberichten; het papier is nog steeds een krachtig medium. Misschien is een groot deel van jouw doelgroep nog een fanatiek krantenlezer, en een goed persbericht naar de juiste kanalen kan erg effectief zijn!
 • Editen van video’s of podcasts; voor het maken van een E-course kan ik je video’s bewerken, maar ook je podcasts editen en op de juiste kanalen plaatsen. (Filmora, Adobe premier)
 • E-course ontwikkelen; Heb jij een idee voor het ontwikkelen van een online cursus? Ik kan je helpen van A-Z, met het creeeren van content tot het online plaatsen op het net! (Learndash, Pluvo)

Als extraatje denk ik een goede sparringspartner voor je te zijn, door mijn ervaringen, leergierigheid, enthiousasme en reislust kan ik je misschien net een ander inzicht geven en weer frisse moed. Zo maar voor niks, bij de prijs inbegrepen 😉

Waarom ben je een VA nodig?

 • Investeren levert je geld op!
 • Geen risico’s
 • Jij focust je weer op zaken die ECHT belangrijk zijn voor je bedrijf
 • Je wordt weer het (blije) gezicht van je bedrijf

Jesmin Beuving

Samenwerkingen:

echte_zorg
 • Echte Zorg is een detacheringsbureau voor zorgpersoneel. Om te zien waar ze staan in de markt en hoe te verbeteren “groei”, stelde ik een kwaliteitsonderzoek op en ondersteun in de digitale werkzaamheden. Onderhoud website, social media, contacten.
  www.echtezorg.com
 • ZorgXchange is een dochteronderneming waarvoor ik een geheel nieuwe website heb gerealiseerd.
  www.zorgxchange.nl

 • Voor Plus Almelo supermarkten verzorg ik wekelijks de advertenties en beheer Social Media van een van de ondernemingen.

www.plus.nl

vrije_meid
 • Blogger en duizendpoot Suzanne van Duijn is een vooruitstrevend persoon binnen de Digital Nomad wereld. Ik heb haar geholpen met het editen van haar laatste E-cursus, ondersteun in social media en redigeer blogs.

www.vrijemeid.nl

sharepeople
 • SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Ik ondersteun het Customer Support team en draag bij aan diverse marketing werkzaamheden.

www.sharepeople.nl

timmermans_media
 • Timmermans Media richt zich volledig op het ontwikkelen van websites en online organische groei. Daarbij hebben ze niet alleen excellente kennis over online marketing, maar ook deep-knowledge op het gebied van cryptocurrencies en blockchains. Ik verzorg de contentmarketing van de socialmedia kanalen bij Timmermans media.

www.timmermansmedia.nl

Deze website gebruikt cookies. Bij gebruik van deze site, accepteer je het gebruik hiervan.  

Share on Social Media